Samsung Galaxy Z Flip6 512GB Mint (2024)

SamsungGalaxy Z Flip6 512GB - Mint

Samsung Galaxy Z Flip6 512GB – den perfekta kombinationen av stil och avancerad teknik.Upptäck hur denna vikbara smartphone tar din vardag till nya höjder med kraftfull AI och revolutionerande design.

Kommunicera mera med AI
Räcker språkkunskaperna inte riktigt till för att lösa bordsreservationen till semesterresan? Inga problem! Med otroliga AI-funktionen Live Translate1 kan du nu enkelt kommunicera med någon på ett helt annat språk och få samtalet översatt i realtid. Med Interpreter2, 3 får du snabbt och enkelt översättningar när du har en konversation live med någon som pratar ett annat språk. Med Circle to Search with Google4 blir det också ännu lättare att söka efter det du vill hitta.

En 50 MP-kamera utöver det vanliga
Med AI-funktioner på en vikbar mobil kan du ta foton på helt nya sätt. Mobilen agerar som sitt eget stativ. Eller fota handsfree om du tycker det känns bättre. FlexZoom2 identifierar och förstår både människor och objekt i motivet och justerar automatiskt zoomen. De två skärmarna är optimala för att ta bilder och filmer och du kan se resultatet på båda sidor.
Med Generative Edit2 kan du redigera dina bilder. Du kan sudda ut objekt som inte passar in, vända och vrida på motivet och med AI även förlänga och justera bakgrunder.

Innovation och design i ett
Nu behöver du inte längre kompromissa! Med nya Samsung Galaxy Z Flip6 får du snygg design, kraftfullt batteri och innovativa AI-funktioner. En stor skärm – som kan vikas ihop till en liten mobil. I hopfällt läge är den så liten att den enkelt ryms i fickan. Samtidigt får du i öppet läge en inre skärm som är större än den på Galaxy S24.

  1. Live Translate kräver nätverksanslu*tning och Samsung-kontoinloggning. Live Translate är endast tillgängligt på den förinstallerade Samsung Phone-appen. Vissa språk kan kräva nedladdning av språkpaket. Tjänstens tillgänglighet kan variera beroende på språk. Resultatens korrekthet kan inte garanteras.
  2. Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto. Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slu*tet av 2025 på Samsung Galaxy enheter som stöds.
  3. Tjänstens tillgänglighet kan variera beroende på språk.
  4. Kräver nätverksanslu*tning och inloggning på ett Google och Samsung-konto. Tillgängligheten för sökfunktioner och appar som stöds kan variera beroende på land, språk och enhet. Resultaten kan variera beroende på visuella matchningar. Användare kan behöva uppdatera Android till den senaste versionen.

Galaxy AI
En ny era av mobiltelefoner är här. Galaxy AI¹ ändrar bilden av vad en Samsungmobiltelefon kan göra och förändrar hur vi skapar, connectar och kommunicerar. En nyhet som inte bara förändrar din vardag utan tar dig in i en ny era, så du kan uppleva vad framtiden har att erbjuda – idag.

Med AI-funktionen FlexZoom1 får du ut ännu mer av dina bilder och videos. Den identifierar och förstår både människor och objekt i motivet och justerar automatiskt zoomen för att du ska kunna ta den bästa bilden.

Med Interpreter3 får du snabbt och enkelt översättningar när du har en konversation live med någon som pratar ett annat språk.

Innovation och design i ett
Nu behöver du inte längre kompromissa! Med nya Samsung Galaxy Z Flip6 får du snygg design, kraftfullt batteri och innovativa funktioner. Från avancerad AI-teknik som hjälper dig att ta den perfekta bilden till en design som gör dig till en stilikon.

Både liten och stor
Samsung Galaxy Z Flip6 är mobilen för dig som vill ha en stor skärm – som kan vikas ihop till en liten mobil. I hopfällt läge är den så liten att den enkelt ryms även i små fickor. Samtidigt får du i öppet läge en inre skärm på 6,7ʺ – större än den på Galaxy S24 – där du kan djupdyka i allt innehåll du älskar. Och tack vare den nya gångjärnstekniken, zero gap hinge, är Galaxy Z Flip6 lika tunn rakt igenom, även i hopfällt läge.

Ännu tunnare än föregångaren
Samsung Galaxy Z Flip6 har utvecklats för att kännas ännu smidigare än sin föregångare. Tack vare den nya zero gap hinge-tekniken får du en lika tunn upplevelse rakt igenom när du viker ihop mobilen: Den mäter endast 14,9 mm i hopfällt läge. Den inre skärmen har dessutom fått en ännu tunnare ram, för en mer uppslukande skärmkänsla.

Din nya selfie-fotograf
Samsung Galaxy Z Flip6 har praktiskt taget ett inbyggt stativ: öppna den till hälften, och ställ den var du vill. Sedan kan du enkelt justera vinkeln på skärmen, mellan 75 och 115°, för att få med precis det du vill när du fotar eller filmar. Plötsligt ryms alla i gruppbilden och du kan enkelt ta en selfie där hela din outfit syns. Dessutom hjälper FlexZoom1 dig att få ut ännu mer av dina bilder och videos.

Se resultatet på båda sidor
Du – eller den du fotar – kan se resultatet direkt på frontskärmen, och enkelt hitta den bästa posen innan bilden tas. Det betyder också att du kan använda mobilens bakre kamera till dina selfies. Den har en större sensor än den inre, vilket gör att du får in mer ljus i bilden – och kan fånga ännu skarpare detaljer.

Fånga detaljerna med 50MP
Just när du trodde att en Samsungmobilkamera inte kunde bli bättre, uppgraderar vi den rejält. Med en 50 MP vidvinkelkamera kan du ta bilder med en detaljrikedom utöver det vanliga. Så du kan fånga allt magi du ser utan problem och utan risk att missa något viktigt. Tack vare ultravidvinkelkameran på 12 MP ryms mer i bilden.

Släpp taget om videosamtalet
Det är inte bara dina bilder som kan tas utan händer. Om du har ett videosamtal och samtidigt vill göra något annat – laga mat, fixa håret eller slappna av i soffan – kan du ställa ifrån dig mobilen i halvöppet läge, och ändå stanna kvar i bild.

Två skärmar
En mobil – två skärmar, du inte behöver öppna telefonen för att använda den. Om du sitter i ett möte eller klassrummet ser du allt ifrån notiser till mejl och samtal. Du kan också svara på meddelanden, styra musik – eller ta en selfie. Den bakre kameran är placerad precis ovanför frontskärmen, vilket betyder att du kan se dig själv medan du tar bilden. Du väljer själv vilka widgets och smarta funktioner du vill ha närmast till hands. Och när du vill kan du öppna upp till den inre 6,7ʺ-skärmen.

Ännu bättre Nightography²
Med Samsung Galaxy Z Flip6 kan du vara säker på att få till bra bilder – oavsett ljusförhållande. Tack vare vår utvecklade Nightography²-teknologi, vässad mjukvara och mer ljusinsläpp får du mer skärpa och levande färger i dina foton.

Liten men kraftfull
Samsung Galaxy Z Flip6 är utrustad med den kraftfulla processorn Snapdragon 8 Gen 3. Så även när du gör sådant som kräver mer, som en streamingsession, kan den hålla ett riktigt högt tempo så att du slipper vänta.

Ett batteri som håller
Med ett batteri på 4000 mAh kommer det dröja innan mobilen laddar ur.³ Men när det väl är dags att ladda fyller du på det på nolltid – Samsung Galaxy Z Flip6 har både stöd för snabbladdning⁴, trådlös laddning och trådlös batteridelning.

Tuffa materialval
Samsung Galaxy Z Flip6 har skapats med riktigt tåliga material, inifrån och ut.⁵ Frontskärmen är gjord av Gorilla Glass Victus 2 och ramen av Armor Aluminium. Den inre, vikbara skärmen tål upp till 200 000 vikningar – dessutom ingår ett kostnadsfritt byte av skärmskydd⁶, inom ett år från köp.

Vattentålig
Oroa dig inte för regn – Samsung Galaxy Z Flip6 är IPX8-klassad⁵, vilket innebär att den klarar betydligt mer vatten än så.

Futuristiskt naturnära färger
Samsung Galaxy Z Flip6s utsida är inspirerad av både naturen och framtiden – välj mellan de fyra snygga nyanserna Silver Shadow, Blue, Yellow och Mint.

Uttryck din stil
Utsidan räknas. Och Samsung Galaxy Z Flip6 är riktigt uttrycksfull: både frontskärm och hemskärm har en mängd teman och bakgrunder att välja mellan, så att du enkelt kan framhäva din stil. Dessutom finns flera skräddarsydda accessoarer, som är både snygga och praktiska.

App-kontinuitet
Utsidan och insidan samarbetar smidigt med minimal fördröjning: allt som händer på frontskärmen kan du genast öppna upp i fullstort läge på den inre skärmen med uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz.

Trygg med Samsung Knox
I din Samsung Galaxy Z Flip6 finns Samsung Knox – redo att skydda dina värdefulla och personliga minnen; filmer, bilder, filer och data. Här integreras säkerhet i flera lager från hårdvara till mjukvara, för att bara du ska komma åt det som är ditt.

  1. Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto. Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slu*tet av 2025 på Samsung Galaxy enheter som stöds.
  2. Resultaten kan variera beroende på ljusförhållanden och/eller fotograferingsförhållanden.
  3. Batteritiden kan variera beroende på användning.
  4. Snabbladdare ingår inte men finns att köpa hos utvalda återförsäljare och på samsung.com.
  5. Galaxy Z Flip6 är klassad med IPX8. Baserat på testförhållanden för nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter. Rekommenderas inte för strand- eller poolanvändning.
  6. Tjänsten gäller vid köp av Galaxy Z Flip6 hos utvalda återförsäljare eller på samsung.com. Alla reparationer utförs av Samsungs auktoriserade center (ASC) som använder originaldelar för reparation. För mer information se https://www.samsung.com/se/ support/contact/. Det kostnadsfria bytet av skärmskyddet gäller endast 1 gång per enhet vid uppvisande av kvitto. Vid frågor angående tjänsten kontakta Samsung kundsupport på 0771-400 300.
Samsung Galaxy Z Flip6 512GB Mint (2024)
Top Articles
Who is Miky Lee? 7 things to know about the 'Parasite' producer
Miky Lee: The godmother of South Korean cinema on Parasite’s historic win | CNN
Mybranch Becu
Edina Omni Portal
Lakers Game Summary
Elleypoint
The 10 Best Restaurants In Freiburg Germany
Chris wragge hi-res stock photography and images - Alamy
Routing Number 041203824
Kostenlose Games: Die besten Free to play Spiele 2024 - Update mit einem legendären Shooter
World of White Sturgeon Caviar: Origins, Taste & Culinary Uses
fltimes.com | Finger Lakes Times
Aktuelle Fahrzeuge von Autohaus Schlögl GmbH & Co. KG in Traunreut
Vrachtwagens in Nederland kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL
Nhl Tankathon Mock Draft
Mybiglots Net Associates
Roanoke Skipthegames Com
Hdmovie2 Sbs
Buhl Park Summer Concert Series 2023 Schedule
Reserve A Room Ucla
Where to eat: the 50 best restaurants in Freiburg im Breisgau
Babydepot Registry
Noaa Marine Forecast Florida By Zone
DIY Building Plans for a Picnic Table
Rlcraft Toolbelt
Reli Stocktwits
Robot or human?
Today's Final Jeopardy Clue
Why The Boogeyman Is Rated PG-13
Agematch Com Member Login
Polk County Released Inmates
Retire Early Wsbtv.com Free Book
How To Get Soul Reaper Knife In Critical Legends
Banana Republic Rewards Login
Rage Of Harrogath Bugged
D-Day: Learn about the D-Day Invasion
Legit Ticket Sites - Seatgeek vs Stubhub [Fees, Customer Service, Security]
Paperless Employee/Kiewit Pay Statements
Panorama Charter Portal
Ferguson Showroom West Chester Pa
ACTUALIZACIÓN #8.1.0 DE BATTLEFIELD 2042
814-747-6702
Satucket Lectionary
Workday Latech Edu
Advance Auto.parts Near Me
Secrets Exposed: How to Test for Mold Exposure in Your Blood!
10 Best Tips To Implement Successful App Store Optimization in 2024
Marine Forecast Sandy Hook To Manasquan Inlet
Service Changes and Self-Service Options
Lorcin 380 10 Round Clip
Leslie's Pool Supply Redding California
Noaa Duluth Mn
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6342

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.